Traxxis modellen

Traxxis 80 motor

Minn Kota Traxxis 80

De Min Kota Traxxis is de opvolger van de bekende Maxxum. Alle modellen van de Traxxis serie zijn voorzien van een traploze snelheidsregeling en daarmee de bekende Maximizer van MinnKota waarmee het stroomverbruik wordt geminimaliseerd. Vooral bij langzaam varen (slepen bij het vissen) heeft dit enorme voordelen. Tevens zijn alle Traxxis modellen voorzien van een laadindicator waardoor u door een druk op de knop globaal de conditie van uw accu kunt zien, goed of vol, matig of halfvol, leeg of defect. De Traxxis modellen hebben ook enkele technische verbetereingen t.o.v. de Maxxum en zal het succes van deze serie ongetwijfeld overstijgen.

Behalve dat enkele grote wensen van gebruikers met dit model zijn ingewilligd, is ook de styling wat moderner. Zo heeft de motor fraaie profiel letters gekregen i.p.v. gedrukte letters. Het (teleskopische) handvat is ergonomisch gevormd en de kop heeft een moderner uiterlijk gekregen.

Alle Traxxis modellen zijn voorzien van een batterij indicator die door een simpele druk op een knop een indicatie geeft van de accuconditie.

Naast de eerder genoemde aanpassingen zijn er twee opvallende grote veranderingen / verbeteringen t.o.v. de voorganger, de Maxxum. Als eerste heeft de Traxxis een teleskopisch handvat gekregen. Verder is de ophanging geheel nieuw. Het nieuwe bracket is een sterk stukje engineering. Als je het lifthendel indrukt wordt ook de motor iets opgetilt. Bij deze motor rust de motor op de vergrendeling en helpt het gewicht van de motor het kantelsysteem vergrendelen. Als de motor eenmaal de eerste drie tanden voorbij is, kan de hendel worden losgelaten en ‘klikt’ de motor verder en kan met een hand worden binnen/op gehaald.

Verder wordt bij de Traxxis de frictie ingesteld m.b.v. een degelijke draaiknop welke de schacht inknelt i.p.v. d.m.v. het aandrukken van een frictieplaatje. Ook de hoogtestelring is nieuw en heeft een snelsluiting gekregen. Al met al een duidelijke verandering die dit keer ook echt een verbetering is.

De Minn Kota Traxxis is het werkpaard onder de elektromotoren. Deze motoren zijn voorzien van een traploze snelheidsregeling en daarmee de bekende Maximizer van Minn Kota waarmee het stroomverbruik wordt geminimaliseerd. Vooral bij langzaam varen (slepen bij het vissen) heeft dit enorme voordelen. Tevens zijn alle Traxxis modellen voorzien van een laadindicator waardoor u door een druk op de knop globaal de conditie van uw accu kunt zien.
Voor de zelfde gunstige prijzen, extra advies  en set aanbiedingen met Accu, lader en zekeringset kijk op EBBM.nl

 

Stuur spanning controler
Stuur spanning controle
Met de innovatieve nieuwe spanning kraag boven de Traxxis bracket kunt u de stuur spanning precies op het gewenste
niveau regelen. In de losse stand kunt u moeiteloos sturen. Draai hem naar beneden om de Traxxis zijn plaats te houden

 

 

 

Snel Vergrendelbare diepte versteller
Verander diepten eenvoudig en veilig met Traxxis ‘Quick Lock’.
Het maakt diepte verstelling eenvoudig en vergrendeld stevig om de motor te houden waar u hem wilt.

 

Traxxis Tilt/verleng gashendel

 

Tilt / verleng gashendel
Haal het beste van beide werelden op uw hand-gestuurde motor met de nieuwe Tilt /verleng gashendel, deze kan zowel (tot 45 °) omhoog als uit te breiden (15 cm) afhankelijk van wat u nodig heeft tijdens het varen.

 

Minn Kota Power Prop

Power Prop
De Kracht Propeller levert extra vermogen om u te helpen door begroeiing heen te komen. Past op de 3-1/4 ”en 3 5/8″ diameters

 

Minn Kota BracketHendel Sluiting beugel
Onze beugel levert een rotsvaste bevestiging die sterker is dan conventionele brackets. Speciale composiet materialen zijn     bestand tegen buigen, vervormen en UV-schade.

 

Minn Kota Flexibele schachtOnverwoestbare composiet schacht – Levenslange garantie!
Pond voor pond, onze composiet schacht is sterker dan staal. Hij buigt bij een botsing en zal niet breken, knikken of roesten. Daarom zijn we er genoeg van overtuigd om dit de enige trolling-motor schacht te maken die is gegarandeerd voor het leven.

 

Minn Kota | Koele Stille krachtStille Kracht
Geen elektromotor is koeler of stiller dan een Minn Kota. Onze extra grote windingen en collectoren voeren warmte af, wat resulteert in koelere werking, langere batterij duur en een langere levensduur van de motor. En onze unieke lager systeem vermindert de wrijving en geeft dus geluidsreductie.  Zo stil, u zult hem nooit horen aankomen.

2 jaar garantie op Minn Kota mototren

 

Twee jaar garantie
Deze motor wordt ondersteund met twee jaar garantie Minn Kota’s.

 


Beschikbare Traxxis  modellen

Traxxis modellen

Minn Kota Traxxis 45 Lbs 36″ – 12 volt

De Traxxis 45 heeft een 36″ (90 cm) schacht. De snelheid is traploos regelbaar. Deze 12 Volt elektromotor is voorzien van een batterij indicator die door een simpele druk op de knop een indicatie geeft van de accuconditie.

Bestel de Traxxis 45 rechtstreeks bij EBBM.

koop de Minn Kota Endura 30 met paypal€ 599,-  snel en veilig via paypal


Minn Kota Traxxis 55 Lbs 36″ – 12 Volt

De Traxxis 55 is beschikbaar met een 36″ (90 cm) en 42″ (106 cm) schacht. De snelheid is traploos regelbaar. Deze 12 Volt elektromotor is voorzien van een batterij indicator die door een simpele druk op de knop een indicatie geeft van de accuconditie.

Bestel de Traxxis 55 36″ rechtstreeks bij EBBM.

koop de Minn Kota Endura 30 met paypal€ 729,-  snel en veilig via paypal


Minn Kota Traxxis 55 Lbs 42″ – 12 Volt

De Traxxis 55 is beschikbaar met een 36″ (90 cm) en 42″ (106 cm) schacht. De snelheid is traploos regelbaar. Deze 12 Volt elektromotor is voorzien van een batterij indicator die door een simpele druk op de knop een indicatie geeft van de accuconditie.

Bestel de Traxxis 55 42″ rechtstreeks bij EBBM.

koop de Minn Kota Endura 30 met paypal€ 749,-  snel en veilig via paypal


Minn Kota Traxxis 80 Lbs 42″ – 24 Volt

Het teleskopische handvat van de Traxxis 80 is ergonomisch gevormd. De Traxxis 80 is een 24 Volt motor en is enkel leverbaar met een 42 inch (106,7 cm) schacht leverbaar.

Het vernieuwde bracket van de Traxxis 80 is een verbetering t.o.v. de oude modellen. Als je het lifthendel indrukt wordt ook de motor iets opgetilt. Bij deze modellen rust de motor op de vergrendeling en helpt het gewicht van de motor het kantelsysteem te vergrendelen. Als de motor eenmaal de eerste drie tanden voorbij is, kan de hendel worden losgelaten en ‘klikt’ de motor verder en kan met een hand worden binnen-/opgehaald.

Bestel de Traxxis 80 rechtstreeks bij EBBM.

koop de Minn Kota Endura 30 met paypal€ 949,-  snel en veilig via paypal

4 gedachten over “Traxxis modellen

 1. Remi van Vuuren

  Beste,

  Ik heb van een kennis een minnkota Traxxis 55lbs overgenomen. Dit is echter een 5-speed (staat er op) en daar kan ik eigenlijk heel weinig over terug vinden. De motor heeft een probleem, waarschijnlijk in de standenschakelaar(5 standen dus). Mijn vraag is zou het mogelijk zijn om er een controlboard van een ‘gewone’ traxxis 55lbs in te zetten, zodat ik traploze verstelling heb?

  Ik hoor het graag!

  Met vriendelijke groet,

  Remi van Vuuren

  1. minnkota Bericht auteur

   Beste Remi,

   Dat kan helaas niet, de inrichting van de motor in de kop is zodanig op elkaar afgestemd dat dit met andere moederboards, maar ook hendel/tiller niet zou passen.
   Mocht je voorkeur uitgaan naar traploos te varen dan zou ik je adviseren om je wensen in een mail naar info@ebbm.nl te mailen en zij kunnen je korting geven op een nieuwe traploze motor naar keuze.

   Gegroet.

 2. R . Griep

  Hoe geschikt zijn de Traxxis 55 lbs-36 of de Traxxis 55lbs -42 en wat is het verschil tussen beide , voor een Polyester boot Lengte 4 mtr geladen met Karper visspullen . BVD

  1. minnkota Bericht auteur

   Beste R.Griep,

   Om de juiste motor te kiezen moet je het totaal gewicht van de boot met aantal meevarende en materieel mee rekenen als ook gewicht van de motor en accu(‘s), houdt hierbij rekening met golfslag/stroming en weersomstandigheden.
   Ik reken 1lbs per 10kg en ga vaak iets hoger zitten vw de externe omstandigheden.
   Het verschil zit m in dat de 36″ een kortstaart is zo’n 91,4 cm en de 42″ 106,7 cm.

   Gegroet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.